Praktische informatie

Vragen of aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail naar wouter@vechtdalpmt.nl , vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met me op via 06-82335159. Vragen met een persoonlijke, medische of psychologische inhoud beantwoord ik graag telefonisch.

Na aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Bij de eerste afspraak maken we verder kennis, waarbij je vraag of probleem centraal staat. Dit eerste gesprek geeft jou en mij vaak genoeg informatie om te kijken of, hoe en hoe lang we verder gaan. Gedurende het traject vindt er regelmatig een moment van evaluatie plaats.

Nieuws!
Per 1 januari 2024 heb ik een nieuwe ruimte in Zwolle; in gebouw Galilei aan de Dr. Stolteweg 82 in Zwolle. Per 1 februari 2024 gaat Vechtdal PMT stoppen op de locatie in Hardenberg.
Ik ontvang je graag op deze nieuwe locatie.
Vechtdal PMT gaat daar verder onder de naam To Act (www.to-act.nl).

Werktijden

Maandag
Dinsdag
18:00- 22:00
9.00 - 22.00
Woensdag
Donderdag
9.00 - 22.00
9.00 - 22.00

Kosten

Kosten van een sessie
90
.00
De duur van een bijeenkomst
is 50 minuten
Kosten van een uitgebreide sessie
150
.00
Het is fijn om tijd en aandacht tehebben, de
duur van deze sessie is 90 minuten
Mindfulness Training
400
.00
Mindfulness training (8 x 2
uur)

Kwaliteit

Ik ben ingeschreven en geregistreerd bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB), de overkoepelende organisatie waar de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) onder valt. In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg ben ik geregistreerd bij het NIBIG.

Ik ben aangesloten bij de :
ACBS BeNe; Nederlandstalige afdeling van de Association of Conceptual Behavioural Science; Als je geschoold bent in Acceptance en Commitment Therapie kun je je hier registreren.
ACT&Leefstijl: www.act-en-leefstijl.nl;

102845
102845
730146

Vergoeding

Voor vergoeding vanuit een zorgverzekeraar raad ik je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Via de aanvullende verzekering kun je bij sommige ziektekostenverzekeraars een deel van de sessies vergoed krijgen tot een bepaald bedrag. Ik ben aangesloten bij De Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische therapie(NVPMT) en bij de Federatie Vak therapeutische Beroepen (FVB). Voor de zorgverzekeraars valt deze vorm van zorg onder complementaire zorg of alternatieve zorg.

Steeds vaker wordt een (deel van het) begeleidingstraject ondersteunt door je werkgever. In het kader van het vergroten of onderhouden van je eigen vitaliteit en duurzaam werkplezier heeft je werkgever een belang. Bespreek wat mogelijk is met je leidinggevende. Voor meer informatie voor zakelijke klanten; medewerkens, HR medewerkers, leidinggevenden; zie www.to-act.nl