Praktische informatie

Vragen of aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail naar wouter@vechtdalpmt.nl , vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met me op via 06-82335159. Vragen met een persoonlijke, medische of psychologische inhoud beantwoord ik graag telefonisch.

Na aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Bij de eerste afspraak maken we verder kennis, waarbij je vraag of probleem centraal staat. Dit eerste gesprek geeft jou en mij vaak genoeg informatie om te kijken of, hoe en hoe lang we verder gaan. Gedurende het traject vindt er regelmatig een moment van evaluatie plaats.

Werktijden

Maandag
18:00 - 22:00
Woensdag
09:00 - 14:00
Donderdag
09:00 - 14:00

Kosten

Kosten van een sessie
80
.00
De duur van een bijeenkomst
is 50 minuten
Kosten van een uitgebreide sessie
135
.00
De duur van een uitgebreide
sessie is 90 minuten
Mindfulness Training
400
.00
Mindfulness training (8 x 2
uur)

Kwaliteit

Ik ben ingeschreven en geregistreerd bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB), de overkoepelende organisatie waar de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) onder valt. In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg ben ik geregistreerd bij het NIBIG.

102845
102845
730146

Vergoeding

Voor vergoeding vanuit een zorgverzekeraar raad ik je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Via de aanvullende verzekering kun je bij de meeste ziektekostenverzekeraars een deel van de sessies vergoed krijgen tot een bepaald bedrag. De Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische therapie(NVPMT) is aangesloten bij de Federatie Vak therapeutische Beroepen (FVB) en vallen voor de zorgverzekeraar onder complementaire zorg of alternatieve zorg.

Een andere manier voor vergoeding is eventueel via je werkgever. Steeds vaker wordt een (deel van het) begeleidingstraject ondersteunt in het kader van Leven Lang Leren. Dit in verband met het vergroten of onderhouden van je eigen vitaliteit en duurzaam werkplezier. Bespreek het met je leidinggevende.

Professioneel en persoonlijk

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Meld je aan